ΑΝΥΨΩΣΗ ΙΓΜΟΡΕΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ

Ανύψωση ιγμόρειου ανοικτή και κλειστή – Περιστατικο ΙΙ

By 1 Μαρτίου 2019 30 Μαρτίου, 2019 No Comments

Ανύψωση ιγμόρειου ανοικτή και κλειστή – Περιστατικό ΙΙ

Ανύψωση εδάφους ιγμορείου για αύξηση του οστικού ύψους πριν από την τοποθέτηση εμφυτευμάτων άνω αριστερά

ΠΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Πανοραμική ακτινογραφική εικόνα. Διακρίνεται στην άνω αριστερή περιοχή οστικό έλλειμμα καθ’ ύψος.  Η τοποθέτηση εμφυτευμάτων δεν είναι δυνατή στην παρούσα φάση.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΙΓΜΟΡΕΙΟΥ

Πανοραμική εικόνα μετά την πραγματοποίηση ανύψωσης ιγμορείου και οστικής ανάπλασης στην περιοχή. Διακρίνεται η αύξηση του διαθέσιμου οστικού ύψους που επιτρέπει την τοποθέτηση 2 εμφυτευμάτων επαρκούς μεγέθους για την αποκατάσταση της περιοχής.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ

Κλινική εικόνα κατά τη διαδικασία τοποθέτησης των εμφυτευμάτων. Οι μπλε άξονες μεταφοράς επιβεβαιώνουν την τήρηση της παραλληλότητας, των αποστάσεων ασφαλείας και την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων σε ιδανικές θέσεις.

Κλινική εικόνα μετά την τοποθέτηση των βιδών επούλωσης και τη συρραφή. Επιβεβαιώνεται και σε οριζόντιο επίπεδο η ιδανική τοποθέτηση των εμφυτευμάτων καθώς και η σωστή χειρουργική διαχείριση των μαλακών ιστών (ούλων). 

Ακτινογραφική εικόνα. Η ανύψωση του ιγμορείου επέτρεψε την τοποθέτηση δύο εμφυτευμάτων ικανοποιητικότατου μεγέθους με ισχυρή στήριξη ώστε να μπορέσει να αποκατασταθεί η περιοχή με προσθετική εργασία (δύο στεφάνες πορσελάνης)

Γλυφάδα: Ζησιμοπούλου 12 | Άλιμος: Χατζηαποστόλου 2-4