Skip to main content
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΓΕΛΩΤΟΣ

Αισθητική βελτίωση της γραμμής του γέλωτος – Περιστατικό Ι

Αισθητική βελτίωση της γραμμής του γέλωτος – Περιστατικό Ι

Η νεαρή ασθενής επιθυμούσε βελτίωση της αισθητικής του χαμόγελου λόγω της εκτεταμένης αποκάλυψης των ούλων σε βαθμό δυσαρμονικό σε σχέση με τα “κοντά δόντια” της άνω γνάθου. Ως αποτέλεσμα της δυσαρέσκειας της απέφευγε να χαμογελά αβίαστα και πλατιά.

ΠΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Εξωστοματική φωτογραφία ουλικού χαμόγελου. Δυσαρμονία ουλικού περιγράμματος, ελαττωμένο μήκος δοντιών. Δειλό, συγκρατημένο χαμόγελο ως αποτέλεσμα της μειωμένης αισθητικής αυτού.

Ενδοστοματική φωτογραφία ουλικού χαμόγελου. Διακρίνεται το μειωμένο ύψος κλινικής μύλης του δοντιού (“κοντά” άνω δόντια).

ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ

Λήψη αποτυπωμάτων και δημιουργία εκμαγείων μελέτης του περιστατικού. 

Σχεδιασμός του ιδανικού, με βάση τα εξατομικευμένα ανατομικά χαρακτηριστικά του περιστατικού, περιγράμματος ούλων της ασθενούς επί του εκμαγείου μελέτης.

Κατασκευή του χειρουργικού οδηγού-νάρθηκα με βάση το ιδανικό ουλικό περίγραμμα και ουλικό ζενίθ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Εξωστοματική φωτογραφία χαμόγελου. Αύξηση του ύψους κλινικής μύλης των δοντιών, αποκατάσταση αρμονικότητας στην αναλογία ύψους/πλάτους των δοντιών και αποκατάσταση της αισθητικής του χαμόγελου. Ως αποτέλεσμα της ικανοποίησης της ασθενούς πλέον χαμογελά αβίαστα και πλατιά.

Ενδοστοματική φωτογραφία χαμόγελου. Διακρίνεται εμφανώς η αποκατάσταση του φυσιολογικού ύψους κλινικής μύλης του δοντιού.

Close Menu