Skip to main content
ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

Όψεις πορσελάνης – Περιστατικό ΙI

Όψεις πορσελάνης – Περιστατικό ΙI

Παρατηρείται πλήρης αποκατάσταση του μεγέθους και του σχήματος των δοντιών, ομοιομορφία ως προς το χρώμα και εξάλειψη των μεταξύ των κενών.

ΠΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Ενδοστοματική φωτογραφία ασθενούς με εκτεταμένη αποτριβή των δοντιών. Τα δόντια έχουν μειωθεί σε ύψος λόγω βρουξισμού (τριξίματος των δοντιών) και μαζί με την προϋπάρχουσα αραιοδοντία δημιουργούν μια αντιαισθητική εικόνα.

Φωτογραφία χαμόγελου του ασθενούς. Παρατηρείται έντονη δυσαρμονία ως προς το σχήμα, το μέγεθος και την κατεύθυνση των δοντιών καθώς και σημαντική χασμοδοντία. Παράλληλα η υποστήριξη του χείλους παρουσιάζει μικρή ασυμμετρία.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ενδοστοματική φωτογραφία ασθενούς μετά από αποκατάσταση των 10 προσθίων άνω δοντιών (από δεύτερο προγόμφιο σε δεύτερο προγόμφιο) με όψεις πορσελάνης. Παρατηρείται πλήρης αποκατάσταση του μεγέθους και του σχήματος των δοντιών, ομοιομορφία ως προς το χρώμα και εξάλειψη των μεταξύ των κενών.

Φωτογραφία χαμόγελου ασθενούς. Παρατηρείται αρμονικότητα ως προς το σχήμα, το μέγεθος και την κατεύθυνση των δοντιών. Εξάλειψη της χασμοδοντιάς, συμμετρική υποστήριξη του χείλους και πλατύ φυσικό χαμόγελο ως αποτέλεσμα της πλήρους ικανοποίησης του ασθενούς. 

Close Menu